NOTÍCIES
04/07/2013
Projecte de suport a la dona Gea XXI - Laia Foundation
FLM
A principis d’any vàrem iniciar el projecte de suport a la dona, conjuntament amb Gea XXI, per ajudar a la dona índia a sortir de la seva situació de discriminació social i millorar el seu estatus dins la família i la societat.

En aquests sentit, s’han seleccionat grups de dones a les zones de Vedanthangal (Kanchipuram) i Thirutani (Thiruvallur) que s’han vist beneficiades, a través de microcrèdits, del fons que ha aportat l’associació Gea XXI.

Es posa èmfasi en que les dones inverteixin els microcrèdits en actius o activitats que els poden generar futurs ingressos, tals com la compra de bestiar, de màquines de cosir o un petit comerç.

Amb aquest projecte pretenem aconseguir l’empoderament de la dona, entès com un procés en el qual prenen consciència de la seva situació, de les opcions que tenen en la seva vida, dels recursos a la seva disposició i la possibilitat de participar en la vida pública.

Comptem amb l’experiència de les organitzacions locals R. Christian Memorial Trust i Women Organization for Rural Development per assolir els objectius establerts.
 
Associació VEDANTHANGAL SANGAM. Carrer Sant Pere, 112, 08911 Badalona (Spain), NIF G65523508. . info@laiafoundation.org