NOTÍCIES
15/09/2013
Reforç escolar a l'internat BLESS Children Home
FLM
BLESS és una organització sense ànim de lucre que treballa per millorar la vida de comunitats marginals a nivell econòmic, cultural i social a la costa de Cuddalore, Tamil Nadu.

BLESS té cura, en l’actualitat, de 40 nens i nenes que viuen en el seu internat. Tots els nens pertanyen a comunitats tribals o dàlits, anteriorment coneguts com intocables. Les seves famílies viuen per sota del llindar de pobresa i es troben en risc d’exclusió. Dels quaranta interns, onze són nenes i vint-i-nou nens. Onze pertanyen a comunitats dàlits i vint-i-nou a comunitats tribals.

Laia Foundation vol aportar la seva experiència en el camp educatiu per assegurar que els interns rebin una educació de qualitat, especialment els que es troben entre els 6 i els 14 anys, amb l’objectiu de consolidar unes bones bases de cara al seu aprenentatge futur. BLESS, amb la col•laboració de Laia Foundation, els ofereix una educació de qualitat a través de reforç escolar, utilitzant una metodologia que situa l’estudiant en el centre del procés d’aprenentatge. Laia Foundation s’encarrega de la formació continuada dels professors, així com del seguiment i el control del projecte.
 
Associació VEDANTHANGAL SANGAM. Carrer Sant Pere, 112, 08911 Badalona (Spain), NIF G65523508. . info@laiafoundation.org