NOTÍCIES
22/07/2014
Excel·lents resultats en l'examen selectiu
FLM

A Tamil Nadu, en acabar el curs desè els alumnes han de fer un examen selectiu de totes les matèries estudiades a l'escola per poder cursar 11è i 12è, necessaris per poder accedir a la universitat. L'examen, realitzat pel Govern de Tamil Nadu, es va realitzar el passat març.

Vint-i-vuit estudiants dels nostres centres de reforç es varen presentar a l’examen selectiu i tots varen aprovar excepte un, que va suspendre una sola assignatura que confiem pugui recuperar aviat.

Destaquem a la Renuka, una estudiant del centre de reforç de Vallayaputhur des de que va començar l'escola primària. Va treure la nota més alta de tota l'escola de secundària de Vedanthangal (453 de 500 punts) en l’examen selectiu. La seva família, d’origen agricultor i molt humil, estan molt orgullosos de la seva filla doncs per primera vegada, un membre de la família podrà anar a la universitat. Per això, però, encara li queden dos anys d'estudi. Diu que vol ser metge i per poder aconseguir-ho pensa continuar estudiant tan durament com ho ha fet durant la seva trajectòria escolar.

 
Associació VEDANTHANGAL SANGAM. Carrer Sant Pere, 112, 08911 Badalona (Spain), NIF G65523508. . info@laiafoundation.org