NOTÍCIES
06/02/2015
Resum d’activitats, any 2014
FLM

L’any 2014 ha estat molt positiu per Laia Foundation, incrementant el nombre de beneficiaris dels nostres projectes i consolidant la nostra base de socis i col·laboradors.

Destaquem:

- Laia Foundation facilita l’accés a educació de qualitat a 1.000 nens i nenes en risc d’exclusió, després d’ampliar l’àrea d’acció a Vandavasi, Tamil Nadu.

- El Fons de Microcrèdits Gea XXI, gestionat per Laia Foundation, beneficia a 1.375 persones (300 dones i les seves famílies).

- Laia Foundation ha incorporat eines de les tecnologies de la informació i la comunicació per reforçar el nostre projecte educatiu, a través de la iniciativa Technoeducat.

- Laia Foundation va rebre un guardó per la tasca portada a terme a la Conferència de Tamil Nadu Foundation, celebrada el maig de 2014 a Chicago (Estats Units).

- El llibre “Vanakkam, diari d’una estada inoblidable a Vedanthangal”, ha arribat a la 5ª edició, amb una tirada total de 490 exemplars.

- El passat estiu, vam celebrar amb èxit el tercer camp de treball a Vedanthangal.

- Hem realitzat jornades de sensibilització a l’Escola Thau Sant Cugat, a l’hospitalGermans Trias i Pujol de Badalona, al CAP de Granollers i a Calella (juntament amb l’autor Sergi Torres)

També volem destacar que a part de les donacions privades, comptem amb diverses empreses i institucions que recolzen amb continuïtat els nostres projectes:

- A.E. Minguella

- Ajuntament de Martorell

- Escola Thau Sant Cugat

- EUMASERVEIS Escolars

- Gea XXI

- Grup Giró

- Rialles, Llar d’Infants

- Tamilnadu Foundation

- Tecnomatrix

- Siramamy

 
Associació VEDANTHANGAL SANGAM. Carrer Sant Pere, 112, 08911 Badalona (Spain), NIF G65523508. . info@laiafoundation.org