NOTÍCIES
15/09/2015
Reconeixement a la tasca de Laia Foundation
FLM

El passat 8 d'agost, Lluís Compte, com a representant de Laia Foundation, va rebre el reconeixement de la Academy of Ecumenical Indian Theology and Church Administration, que li va atorgar el títol de Doctor Honoris Causa per la seva tasca al Sud de l'Índia oferint suport als més desfavorits.

Durant l'acte es van recordar els orígens de Laia Foundation, recordant a Laia Mendoza que, juntament amb en Lluís Compte, van mobilitzar-se per ajudar els afectats pel tsunami de desembre de 2004, en que van aconseguir fons per a reconstruir més de 100 habitatges i comprar 5 barques de pesca.

En l'acte es va reconèixer també a Sivakami Palanimuthu, pel seu servei a la societat, destacant que el 2004 va fundar Dalit Land Rights Movement (Moviment del Dret a la Terra dels Dàlits) i que el 2008 va fundar el partit polític Samuga Samatuva Padai amb l'objectiu de donar lideratge tant als dàlits com a les dones.

També va rebre el títol de Doctor Honoris Causa al pare Jayaseelan, pels seus serveis a l'Església i a la societat. El pare Jayaseelam, havent patit ell mateix discriminació per la seva condició de dàlit, ha dedicat la seva vida a empoderar nens i nenes dàlits a través, sobretot, de l'educació.

 
Associació VEDANTHANGAL SANGAM. Carrer Sant Pere, 112, 08911 Badalona (Spain), NIF G65523508. . info@laiafoundation.org