NOTÍCIES
27/06/2017
Nova col·laboració entre Laia Foundation i Indian Futures
FLM

El 19 de juny es va crear una nova organització benèfica al Regne Unit, Indian Futures, amb l'objectiu de donar suport a l'educació, la salut, l'empoderament de les dones i altres projectes de desenvolupament comunitari al sud de l’ Índia. L’organització està dirigida per dos persones encarregades de captar fons, Anna Amado i Tom Anderson, i un patronat format per Sushma Clark (presidenta i tresorera), Adeline White (ajudant de tresoreria) i Cate Taylor (assessora).

Indian Futures i Laia Foundation treballaran conjuntament per continuar desenvolupant els centres de suport escolar deLaia Foundation. El primer projecte que recolzarà Indian Futures es centra en proporcionar material tecnològic per tots els centres de les àrees de Vedanthangal i Vandavasi, i entrenar i contractar un coordinador de Tecnologies de Informació. Una vegada que disposem de tot el material necessari i els professors estiguin formats, els centres proporcionaran accés a internet a tots els estudiants que assisteixen a les nostres aules.

Aviat podreu seguir el treball de Indian Futures en el seu pròxim web www.indianfutures.org.uk. Us informarem tan bon punt estigui activada.

Des de Laia Foundation, voldríem felicitar Indian Futures en la seva fundació i esperem treballar amb ells per crear un futur millor per als habitants de Vedanthangal.

 
Associació VEDANTHANGAL SANGAM. Carrer Sant Pere, 112, 08911 Badalona (Spain), NIF G65523508. . info@laiafoundation.org